User login

Navigation

Global IMC Network

Οι Διώκτες της Κάνναβης και Ηθικοί Αυτουργοί των Θανάτων από το Oxycontin Πρέπει να Παυθούν Άμεσα

 
 
 

Οι αποκαλύψεις για την διακίνηση του Oxycontin συνεχίζονται σήμερα στην εφημερίδα "Πολίτης".(1) Αποτελούν την συνέχεια του χθεσινού άρθρου του δημοσιογράφου Μιχάλη Θεοδώρου με τίτλο "Μετρώντας νεκρούς από νόμιμη ηρωίνη - Τέλειωσαν το Oxycontin" στο οποίο και αποκαλύπτεται ότι:

 
"Περίπου τρεις νεκροί καταγράφονταν κάθε χρόνο από νόμιμη ηρωίνη που χορηγείτο για σκοπούς απεξάρτησης."( 2)

Θυμίζουμε τα όσα γράφαμε για το φονικό εξαρτησιογόνο φάρμακο δύο μήνες πριν:

"Στη Κύπρο το φάρμακο δεν χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την ανακούφιση από τον πόνο, όπως είναι η ένδειξη του. Χρησιμοποιείται εκτός ενδείξεων (off label) από τους έγκριτους πολέμιους της κάνναβης ως μέθοδος απεξάρτησης από τις ουσίες κατά παράβαση κάθε ιατρικής και επιστημονικής δεοντολογίας. Με τις ευλογίες του κ. Γεωργίου και της «Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων». Και με την υψηλή προστασία της ΥΚΑΝ.

Οι παρενέργειες του δεν πτοούν τους χορηγούς του. Αυτές περιλαμβάνουν τον κίνδυνο παράνοιας και ψύχωσης. Περιλαμβάνουν ακόμη και τον κίνδυνο θανάτου από υπερβολική δόση, άπνοια και σταμάτημα της αναπνοής!

Εάν επιθυμείτε μελετήστε ολόκληρη τη λίστα παρενεργειών του ναρκωτικού που νόμιμα χορηγείται στον τόπο μας, με τις ευλογίες της αρχής κατά των Εξαρτήσεων, και συγκρίνετε την σας παρακαλώ με τις «παρενέργειες» της κάνναβης. Η λίστα βρίσκεται στο τέλος του παρόντος στις πηγές.(10)

Είναι αυτό το φονικό ναρκωτικό που συνταγογραφούσε ο πολέμιος της κάνναβης δρ. Βερεσιές και για το οποίο διατάχθηκε έρευνα εναντίον του το 2014." (3)

Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας, ανκαι ευπρόσδεκτες, παραμένουν ημιτελείς, αποφεύγοντας να αγγίξουν τους ηθικούς αυτουργούς και συνεργούς του εγκλήματος.

Συγκεκριμένα:

• Προσφέρουν ακόμη κάλυψη στην ηγεσία της ΥΚΑΝ και της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων οι οποίες γνώριζαν, σιωπούσαν και συγκάλυπταν το φονικό έργο των γνωστών ψυχιάτρων που υπερσυνταγογραφούσαν το φάρμακο "εκτός ενδείξεων". Ακόμη και ο τερματισμός του προγράμματος του γνωστού πολέμιου της κάνναβης δρ. Βερεσιέ είναι μέρος αυτής της διαδικασίας συγκάλυψης. Η Αρχή κατά των Εξαρτήσεων και η ΥΚΑΝ συγκάλυπταν πλήρως την δράση του γνωστού ψυχιάτρου παρά το ότι γνώριζαν τα ολέθρια αποτελέσματα της. Όταν αυτή η ολέθρια δράση ήταν αδύνατο πλέον να συγκαλυφθεί αποφασίστηκε ο "τερματισμός του προγράμματος" και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

• Προσφέρουν ακόμη κάλυψη στην παρακρατική βιομηχανία "απεξάρτησης" που έχει στηθεί με την συνεργεία κράτους, εκκλησίας και ναρκοβαρόνων ιατρών.

• Προσφέρουν ακόμη άλλοθι στην δίωξη των Φίλων της Κάνναβης αποφεύγοντας να συνδέσουν τους εμπλεκόμενους με την μανιώδη στάση καταδίωξης των Φίλων της Κάνναβης που αυτοί πρέσβευαν και πρεσβεύουν.

Ακόμη και σήμερα οι ίδιοι πρωταγωνιστές που συγκαλύπτουν την φονική δράση νομίμων φαρμάκων θέτουν εμπόδια στην προώθηση του νομοσχεδίου για την ιατρική κάνναβη.

 
 
 

Παρακαλώ ξαναμελετήστε το εξαιρετικό άρθρο του συναγωνιστή Πέτρου Ευδόκα στο οποίο ξεγυμνώνει όλους τους πολέμιους της κάνναβης οι οποίοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο:

"Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο φοβερή απ' ό,τι μπορούμε να φανταστούμε. Υπάρχει αληθινός κίνδυνος εκτροπής των ΝΟΜΙΜΩΝ φαρμάκων από τα οποία ήδη πεθαίνουν άνθρωποι, και των οποίων οι θάνατοι κουκουλώνονται από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ), το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο του κου Άθου Γεωργίου (νυν Συμβούλιο κατά των Εξαρτήσεων), την εκκλησία, και την Εισαγγελία. Ο κατά φαντασίαν "κίνδυνος" από την Κάνναβη χρησιμοποιείται από τους αντιπάλους μας για συσκότιση και απόκρυψη των πραγματικών θανάτων που προκλήθηκαν από όλες αυτές τις παράλληλες απαγορευτικές εξουσίες με την συμπαιγνία και αλληλοσυγκάλυψη ανάμεσα τους." (4)

Εμείς τα λέγαμε εδώ και χρόνια, τα γράφαμε και προειδοποιούσαμε όλους τους φορείς για όσα σήμερα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας:

"Γνωρίζουμε ότι η υπόθεση με τα Οξυκοντίν και τον κο Βερεσιέ καταγγέλθηκε από πολλά και διάφορα άτομα (κρατικούς λειτουργούς και απλούς πολίτες) στην Αστυνομία, στο Υπουργείο Υγείας, στην Εισαγγελία και στον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο ΠΑΡΑ πολλές φορές για ΠΟΛΛΑ χρόνια τώρα. Έχουν υποβληθεί παράπονα και για τους συγκεκριμένους φαρμακοποιούς που εν γνώσει τους συνεργάζονται με τον κο Βερεσιέ σε αυτή την σκοτεινή υπόθεση διευκολύνοντας τον με τις συνταγές...
Τα στοιχεία υπάρχουν. Οποιοσδήποτε γιατρός, φαρμακοποιός ή βιολόγος - ακόμα και πρωτοετής - μπορεί πανεύκολα να καταθέσει ότι οι δόσεις που συνταγογραφεί ο κος Βήτα είναι φονικές. Τέτοιες ποσότητες, ούτε για καταπολέμηση του πόνου μπορούν να αξιοποιηθούν ούτε και για απεξάρτηση από τα ναρκωτικά - εκτός αν μιλούμε για απεξάρτηση διμοιρίας. Και όμως οι συναγωνιστές του κου Βερεσιέ σταυροφόροι "ενάντια στα ναρκωτικά" που απαρτίζουν τις διάφορες υπηρεσίες και θεσμούς - και ιδίως την ΥΚΑΝ - αδρανούν. Γιατί;

Αν είχαμε την ευχέρεια να πάρουμε τηλέφωνο στην ΥΚΑΝ και να ζητήσουμε το λόγο για τον οποίο δεν κινούνται, τι θα μας πουν; Η Εισαγγελία τι λέει;

Υπάρχει άλλη εξήγηση από το ότι περιμένουν τους νεκρούς;" (5)

Σε ένα ευνομούμενο κράτος θα είχαν παυθεί άμεσα τόσο ο πρόεδρος της "Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων" δρ. Χρύσανθος Γεωργίου όσο και ο διοικητής της ΥΚΑΝ κ.Στέλιος Σεργίδης. Σε ένα ευνομούμενο κράτος θα είχε άμεσα παραιτηθεί και ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ιωνάς Νικολάου. Οι προσωπικές και πολιτικές τους ευθύνες είναι ασήκωτες. Τα χέρια τους είναι βαμμένα με αίμα!

Τι περιμένει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας για να ζητήσει την παραίτηση τους; Περιμένει άραγε και άλλους νεκρούς; Του εγγυώμαι ότι εάν συνεχίσει την ίδια πολιτική δίωξης της κάνναβης θα τους εχει!

Σόλων Αντάρτης~solon_antartis@yahoo.com
~~~~~~~~~~~~

Πηγές - Σημειώσεις
------------------

1. "20 ευρώ η συνταγή ώσπου να λείψουν"
http://politis.com.cy/article/20-evro-i-sintagi-ospou-na-lipsoun

2. Από:
"Μετρώντας νεκρούς από νόμιμη ηρωίνη - Τέλειωσαν το Oxycontin"
http://politis.com.cy/article/teliosan-to-oxycontin-apo-ipokatastato-tis-iroinis

3. Οι Διώκτες της Κάνναβης Προωθούν και Συγκαλύπτουν την Χρήση Φονικών Ναρκωτικών
http://cyprusindymedia.blogspot.com.cy/2018/01/blog-post_30.html

4. Από:
"Στο κανάλι Σίγμα: Σωματείο Φίλοι της Κάνναβης για το νομοσχέδιο περί Ιατρικής Κάνναβης"
http://cyprus.indymedia.org/node/5232

5. Από:
"Περιμένουν τους νεκρούς: ΥΚΑΝ και Βερεσιές σε αναμονή"
http://cyprusindymedia.blogspot.com.cy/2016/…/blog-post.html

Comments

Newswire

Mon 28 May 2018

Syndicate

Syndicate content Features

Syndicate content Newswire